Brasilien Fazenda Progresso da bahia mörk rost från Lidingö Rosteri
Riktigt välsmakande kaffe med djup kaffearom och fruktiga toner.
Doft85%
Smak90%
Eftersmak90%
88%Genomsnittligt betyg
Våra läsares betyg: (2 Votes)
87%

Lidingö Rosteri har en spännande mörk rost från Brasilien som passar både brygg och för sin egna espressoblandning.

Lidingö Rosteri lägger mycket kärlek åt sitt kaffe och den mörkrostade blandningen från Brasilien är inget undantag. Vi provade den här mörka kafferostningen som Lidingö Rosteri själva rekommenderar, nämligen i en espressokanna. Ni vet när man får en sån där wow-känsla av att det här är riktigt bra och man inte vill släppa taget.

Genast så kombinerar vi kaffet med choklad från Amedei och vår egna kaffeprovarlista på spotify med fin pianomusik. Att helgen kan var så kort men den här stunden av ren njutning kommer finnas kvar under lång tid.

Långa fina fruktiga toner är det vi kom fram till var signaturen för den Brasilianska rostningen. Aromen och smakerna är ändå djupa i rostningen, för att vara så fruktig så känns den

Vi kan rekommendera alla som vill känna på ett riktigt gediget kaffe och kör på Lidingö rosteris rekommendation, i en espressokanna!

Vem är skribenten?

En särpräglad expert , en av de större intressena i livet men målet är inte att jobba med kaffe ;)Det vetenskapliga i hur molekylstrukturer och bryggningsprocesser fungerar är extra intressant.

Relaterade artiklar

Lämna ett svar