Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Death Wish Coffee är baserat i Amerika och är ett varumärke som är känt för att sälja det starkaste kaffet i världen. De erbjuder en gourmetblandning av specialkaffe som kommer från Peru och Indien med ett mycket högt koffeininnehåll. Under årens lopp har Death Wish Coffee fått ett stort offentligt erkännande som sponsor för NASCAR-förarna Daniel Hemric och Ty Dillon och som officiell kaffesponsor för New York Comic Con.

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Death Wish Coffee snabbfakta

Koffein är allt som de flesta människor behöver för att få en bra start på dagen. År 2012 var Mike Brown en av dessa personer och dessutom ägare till ett litet kafé i Saratoga Springs, New York. Mike ville hitta på den perfekta, starka och läckra bryggan för att väcka sina kunder, och gjorde just det när han skapade den ikoniska blandningen som vi idag känner till som Death Wish Coffee.

D Death Wish Coffee-blandningen är gjord av högkvalitativa, ekologiska och Fairtrade-kaffebönor. De har USDA-certifierade metoder och varumärket är mycket engagerat i att endast använda hållbara metoder. Tillsammans med Death Wish kaffevarning har de också en 100% ”No BS” garanti, så om du inte tycker att deras blandning inte är så stark som du vill att den ska vara, ger de dig bara en återbetalning.

Sedan de lanserades 2012 har Death Wish Coffee fått mer och mer försäljning och ökad uppmärksamhet från allmänheten.

Är Death Wish Coffee säkert? Även om det är starkare och har mer koffein än vanligt kaffe är det säkert, men du bör förmodligen inte dricka för mycket. Hur mycket koffein innehåller Death Wish Coffee? Du kan förvänta dig cirka 300 mg koffein i varje kopp för Death Wish Coffee koffeinmängd.

Death Wish Coffee erbjuder en rad olika produkter, inklusive kaffepaket, påsar, kalla drycker, pumpa kaffe och Valhalla blandningar tillsammans med en merch linje som inkluderar märkta kaffekoppar, förkläden, hattar, filtar, kläder och mer. Du kan också få semestergåvoffärer där du får en samling utvalda varor till rabatterat pris.

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Om Death Wish Coffee

Är Death Wish Coffee gott? Om du bara har hört talas om Death Wish Coffee och vill prova är deras originalblandning det bästa alternativet att välja. Denna blandning av Robusta- och Arabica-kaffebönor är mörkrostade och utformade för att ge dig den extra boost du behöver på morgonen. Dess smak är fri från bittra undertoner och är mycket mjuk. Det finns i förpackningar på ett pund, två pund eller fem pund, och du kan antingen köpa hela bönor eller förmalet kaffe. Det kostar 20 dollar för ett engångsköp, eller så kan berättigade kunder prenumerera för en rabatt och få sitt kaffe levererat regelbundet för bara 18 dollar varje gång.

Death Wish Coffee Valhalla Java Bundle

Om du vill prova ett par olika typer av kaffe är Death Wish Valhalla Java Bundle ett perfekt alternativ att prova. Detta paket innehåller den ursprungliga Death Wish-blandningen och Valhalla Java Odinforce-blandningen, som tillverkades speciellt för Zakk Wylde, världens ”mäktigaste” gitarrist. Valhalla Java Odinforce-blandningen beskrivs som ett nötigt, hantverksmässigt kaffe med en intensiv smak. Den finns i förpackningar med antingen hela bönor eller förmalet kaffe. Paketet kostar bara 34 dollar.

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Death Wish snabbkaffe

Om du vill ha något snabbt och enkelt att göra på morgnarna när du kämpar för att hålla ögonen öppna eller måste gå ut ur dörren snabbt för att hinna till jobbet i tid, är Death Wish Instant Coffee ett perfekt val. Det innehåller hela 300 mg koffein och kommer i en portion på 4,9 g. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten och/eller mjölk och ditt kaffe är klart att dricka. Det är tillverkat av högkvalitativa, helt naturliga kaffebönor och kommer i förpackningar som är lätta att använda. Du kan få åtta förpackningar för 15 dollar, 32 förpackningar för 50 dollar eller 64 förpackningar för 90 dollar, med rabatter när du prenumererar.

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Osötad svart kallbryggt kaffe från Death Wish Coffee

För vissa människor smakar det bästa kaffet ännu bättre när det är kallt. Den osötade svarta kallbryggan från Death Wish Coffee är ett idealiskt val för de varma sommardagarna då en kall, uppfriskande bryggning är precis vad du behöver. Den kalla bryggan är gjord av den ikoniska starka mörka rostningen från Death Wish Coffee och kommer i individuella, förfyllda burkar som helt enkelt kan förvaras i kylskåpet redo att drickas över is eller med tillsatt mjölk för en krämigare, mjukare smak. Du kan få dem i förpackningar med 12 stycken för 40 dollar eller 24 stycken för 75 dollar, med rabatter återigen tillgängliga om du tecknar en prenumeration.

Något sötad kallbryggd från Death Wish Coffee

Om du föredrar att ditt kaffe är sötare är den lätt sötade svarta kallbryggda från Death Wish coffee ett utmärkt val för att få din dagliga koffein- och sockerfix i ett. Den är gjord av deras förstklassiga mörka rostning och innehåller hela 300 mg koffein. Trots att den är sötad kan du dricka den utan att oroa dig för kalorierna eftersom det bara finns 35 kalorier i varje burk. Den här bryggan är både glutenfri och mjölkfri i sig själv, men du kan enkelt tillsätta mjölk eller kaffesumma till den om du vill. Den kostar 40 dollar för en förpackning med 12 stycken eller 76 dollar för 24 stycken, med billigare priser tillgängliga för prenumeranter.

Death Wish Coffee prenumeration

Om du är berättigad att teckna en prenumeration på Death Wish Coffee är detta ett av de bästa sätten att spara en betydande summa pengar när du köper deras produkter, särskilt om du köper mycket eller om detta är det huvudsakliga kaffet som du dricker. När du prenumererar kan du få 10 % rabatt på alla Death Wish-kaffeprodukter och få nyrostade kaffebönor levererade till din dörr varje vecka, två veckor eller månad. Tillsammans med detta finns det många andra förmåner som du kan njuta av när du tecknar en prenumeration, inklusive belöningspoäng för varje prenumerationsbeställning som du gör, gratis giveaways och en gratis bandana och broderad lapp.

Death Wish Coffee otroligt starkt kaffe

Är Death Wish Coffee värt att köpa?

Med många mycket positiva recensioner av Death Wish Coffee är det tydligt att se att Death Wish Coffee är ett varumärke som rekommenderas varmt till alla som letar efter kaffeprodukter som är starkare än genomsnittet och lite annorlunda. Om du upptäcker att deras kaffe är lika smakrikt och starkt som de påstår att det är, har du kanske hittat det perfekta kaffet att dricka regelbundet.

En av de bästa sakerna med Death Wish Coffee som gör det så tilltalande för många av deras kunder är att de använder sig av roliga marknadsföringsmetoder, med roliga produktbeskrivningar och uppenbarligen inte tar sig själva på allt för stort allvar. De erbjuder också en rad moderna, originella och fashionabla varor som är en trevlig omväxling från många varor där ute som är ganska tråkiga och slätstrukna.

Och även om det finns en del människor som inte gillar smaken av Death Wish Coffee och inte håller med om att det är värt hypen, anser de flesta kunder att det definitivt är värt att prova detta kaffe åtminstone en gång om du är en kaffeälskare. Alla gillar inte samma smaker, så det är osannolikt att Death Wish Coffee är rätt varumärke för dig om du inte gillar mörkt, starkt kaffe med karaktär. Men om den typen av kaffe låter helt perfekt för dig kan detta vara ett idealiskt varumärke att prova själv.

Kampanjer för Death Wish Coffee

Det bästa sättet att få rabatt när du köper produkter från Death Wish Coffee är att teckna en prenumeration, vilket ger dig tio procent rabatt på varje beställning. Du kan också hitta tävlingar och tävlingar på deras webbplats som du kan delta i för att vinna gratis kaffeprodukter och varor. Om du är kund är det definitivt värt att dra nytta av deras program för att värva en vän, där du får 300 poäng att lösa in produkter med och en rabattkod på 15 % till din vän. Anmäl dig till deras nyhetsbrev för att se till att du alltid är bland de första som får veta om deras senaste kampanjer, tävlingar, specialerbjudanden och erbjudanden med regelbundna uppdateringar och medlemsexklusiva erbjudanden.

Men även om det på varningsetiketten för Death Wish Coffee står att det är världens starkaste kaffe, kan det vara idealiskt för dig som vill ha ett nytt, mörkrostat kaffe för att hålla dig vaken på morgonen.

Sammanfattning
Arom
7.8
Syra/struktur
7.8
Smak
6.4
Eftersmak
6.2
Läsarbetyg1 Rösta
5.3
Det vi gillade
Som världens starkaste kaffe, kan du definitivt förvänta dig att den här blandningen väcker dig
Mängder av positiva kundomdömen
Flera kaffeprodukter att välja mellan för att passa alla preferenser
Rimliga priser
No BS-garanti - lika stark som du förväntar dig, eller pengarna tillbaka
Mängder av rabatter och kampanjer att dra nytta av
Kunde varit bättre
Smaken av kaffet är långt ifrån svensk standardsmak men visst som en hjärtstartare på morgonen så är det riktigt bra
Abonnemang är endast tillgängligt för kunder som bor i Nordamerika
7.1