Kaffe som canvastavla eller fototapet

Kaffe som canvastavla eller fototapet

Kaffe i alla ära, god smak i en fin kopp men det finns så mycket mer som man kan göra av kaffe. Vi människor älskar att projicera det vi älskar på alla möjliga produkter så varför inte med kaffe.


Kaffe är som produkt helt otrolig när det gäller smaksensation, det är en produkt som vi förknippar hårt med vårt vardagsliv. Så varför inte ha kaffe på olika typer av produkter? Här listar vi några av de som är lite udda

Kaffe som fototapet eller canvas

Visst går det att trycka upp en hel vägg med sina favoritkaffebönor, Photowall är ett svenskt bolag som producerar fototapeter där man kan ladda upp sina egna bilder och sedan trycka de måttanpassat.

En annan rolig produkt de har är canvastavlor som kanske inte blir lika skrikigt om man ska köra sina kaffebönor på en vägg.

Kaffe som canvastavla eller fototapet

Känn kraften i varje kopp kaffe

Är det koffeinet som blir extra starkt eller vad händer när man mixar Star Wars med härligt svart kaffe? Vi vet inte men det ser riktigt häftigt ut!

Kaffe som canvastavla eller fototapet

En sista smörjelse med kaffe?

Kaffe har marknadsförts och åter marknadsfört för sina mirakulösa egenskaper så långt att man ska smeta in det i ansiktet. Kanske inte helt udda eftersom nya rön kommer lika ofta som vi byter strumpor om vad som är bra för ansiktet. Lush har i alla fall hoppat på trenden och kör att kaffe inte ska drickas utan brukas på ansiktet på morgonen för en ordentlig kickstart.

Kaffe som canvastavla eller fototapet